Lords Mobile Today: 0    Total Posts: 7106

Moderator: Rider016ooooclaire

Total:#19

Create Thread

[Bug] Login error 34109

[Copy link] 18/4609

#11
Posted on 2018-04-29 04:21:26 | Show thread starter's posts only

Anyone experiencing the problem please try the following:

1. Update your game- Older versions will contain more bugs and so it is important to update your game in order to conquer these problems

2. Restart your game- Most problems and glitches can be solved by re-opening Lords Mobile as they may be one time bugs. If the problem keeps occurring then go onto the next stage:

3. Delete any Cache- Go to application settings, Lord Mobile and delete data. This should delete stored data and solve any problems. Go onto Lords Mobile and login once more

If the problem persists or has anything to do with you account please contact Live support for further help.

Kind regards

Signature
~Birds of feather stick together
#12
Posted on 2018-07-22 10:13:25 | Show thread starter's posts only

I also got that problem 3 days ago it seems igg can't even come up with a solution with f2p players

Signature
#13
Posted on 2018-10-22 09:06:39 | Show thread starter's posts only

I am having the same problem. how can this be fixed?

Signature
#14
Posted on 2018-11-02 08:59:55 | Show thread starter's posts only

Even I can't login wtf is happening

Signature
Sritej
#15
Posted on 2018-11-16 15:21:49 | Show thread starter's posts only

Even i cant log in same error of 34109..need help

Signature
#16
Posted on 2018-12-07 22:43:01 | Show thread starter's posts only

Why not open my account

Signature
#17
Posted on 2018-12-07 23:03:19 | Show thread starter's posts only

All of tary but not open game

Signature
#18
Posted on 2018-12-22 04:21:03 | Show thread starter's posts only

Am having the same problem... Just install the new version and I can't even access the Live Support for any help.
Please how can this be fixed?

Signature
#19
Posted on 2018-12-22 04:21:25 | Show thread starter's posts only

Am having the same problem... Just install the new version and I can't even access the Live Support for any help.
Please how can this be fixed?

Signature