Lords Mobile Today: 1    Total Posts: 6707

Total:#4

Create Thread

[Bug] Mails/battle/scoutreports/monsterhunt late/not arriving

[Copy link] 3/246

#1
Posted on 2018-05-07 17:05:05 | Show thread starter's posts only

For some reason mails appear a hour later or don't appear at all same goes for battlereports, scoutreports and monsterhunts... Before anyone suggests it has something to do with my internet, no it does not, I only experience this issue on my main account but not on my alt, a small amound of my guildmembers also experience the same issues which is so frustrating, I even lost a "big" amound of troops due to the fact I couldn't get a second scoutreport to see if this guy put troops on his wall...(big for K262 standarts)

Why can't this game function normally when I and others spent money on it...

Here is also proof of a guildmail arriving almost a hour later on my main account compared to my alt

Please fix this nonesense (still annoyed cause of my troops)

-King-

Signature
Burn in hell
#2
Posted on 2018-05-08 00:59:11 | Show thread starter's posts only

With regards to your concern, we have fixed this issue, please kindly have a check. Hope for your continued support.

Signature
Where there is a will, there is a way.
#3
Posted on 2018-05-18 14:45:33 | Show thread starter's posts only

This is actually still happening as of today.  No scout reports from DN, no attack reports, etc.

This issue hasn't been resolved.  When will it be?

Signature
#4
Posted on 2018-05-29 17:31:22 | Show thread starter's posts only

Welcome to IGG, I get the same but they refuse to admit it is their system bug that is affecting some random users.

Signature