Lords Mobile Today: 25    Total Posts: 64975

Total:#6

Create Thread

[Bug] Having issues loading into game.

[Copy link] 5/4851

#1
Posted on 2016-12-16 17:17:43 | Show thread starter's posts only

For this past month lords mobile has had trouble loading up. I frequently get an error message saying "disconnected... : failed to update game. Please check your network connection and try again." and the game never starts. Although there are some other times where it starts perfectly fine but that is like a 1% chance. I definitely have an Internet connection because I Uninstalled the game and reinstalled it with full connectivity, but when I loaded the game again it said the same thing. Please help.

Signature
#2
Posted on 2016-12-16 17:26:14 | Show thread starter's posts only

They are having issues with the UpdateStrings.plist on the cluster. See http://lordsmobile.forum.igg.com/m/topic?ctid=3626 for details. Essentially nothing can be done until a dev sees what is really going on.

Signature
#3
Posted on 2019-06-16 12:25:30 | Show thread starter's posts only

Having the same issue, so disturbing :/

Signature
Abdullah K. Rajpot
#4
Posted on 2019-07-14 09:50:12 | Show thread starter's posts only

Thank you for suggesting to solve this problem. I am experiencing the same problem as you. All problems. TBSBET VIP

Signature
#5
Posted on 2019-07-16 03:38:03 | Show thread starter's posts only

How do I get through the game's bugs? How to recommend me to know Thank you for your advice in advance.

เล่นบาคาร่า Playtech
บาคาร่าออนไลน์ แทงบาคาร่า  ไฮโล แบลคแจค ฝาก ถอน เพียง 5 นาที 

Signature
#6
Posted on 2019-07-17 03:57:28 | Show thread starter's posts only

Now I have solved all the problems that have occurred. Thank you.
เครดิตฟรี4000 เว็บไซต์พนันครบวงจร แจกเครดิต 4000 บาท รับฟรี 4000บาท เมื่อฝากเงิน วันนี้ ที่นี่ที่เดียวเท่านั้น www.tbsvvip.club

Signature